BerkelBike BV

Over dit bedrijf

De BerkelBike is een combinatie van een handbike en een ligfiets, die bestuurd wordt met zowel de armen als de benen. Het systeem met stuwkracht maakt het mogelijk om, met behulp van je armen en schouders, je benen weer in beweging te krijgen. We bieden ook een klassieke driewieler aan, de EasyLegs. Net als de BerkelBike wordt deze driewieler gekenmerkt door zijn lage gewicht, grote stabiliteit en kan hij gemakkelijk aangepast worden in de lengte, breedte, hoogte en aan je houding.

Onze fietsen zijn beschikbaar als een complete driewieler. De fietsen zijn makkelijk te demonteren voor transport, passen in iedere auto en kunnen gebruikt worden als aankoppelbare fiets voor de rolstoel. Indien mensen verlamd zijn kunnen onze fietsen uitgerust worden met Functionele Elektrische Stimulatie (FES). Dit systeem zorgt ervoor dat verlamde benen worden geactiveerd via elektrische stimulatie en mensen zelf actief hun verlamde benen kunnen trainen. Hierdoor kunnen veel complicaties door inactiviteit voorkomen worden, zoals doorligwonden en diabetes.

Onze doelgroep bestaat uit mensen met diverse aandoeningen als o.a. amputaties, MS, een dwarslaesie of de ziekte van Parkinson. De mensen die onze fietsen gebruiken hebben de functie over hun benen soms volledig of gedeeltelijk verloren. Daarnaast hebben we tal van klanten die het moeilijk vinden om hun evenwicht te bewaren op een klassieke fiets. Onze producten zijn een aanvulling op hun dagelijks leven. Velen van hen dachten nooit meer te kunnen fietsen.

Wil je nog meer weten?
Bezoek onze website: www.berkelbike.nl

Bedrijfsinformatie

3 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.