Fietsenwacht

Fietsenwacht

https://www.fietsenwacht.nl/ 06-33446050 info@fietsenwacht.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Het verhaal van De Fietsenwacht begint in de persoonlijke schuur waar met regelmaat gesleuteld wordt aan fietsen en scooters van bekende en vrienden. De passie voor fietsen en bromfietsen is ook beroepsmatig aanwezig. In de fietsenwinkel, op de werkvloer, komt namelijk al vrij snel het verzoek van klanten om de reparaties aan huis te doen. Het vermogen om fietsen bekwaam te repareren met bijbehorende klantenservice wordt door klanten enorm positief ontvangen.

De groeiende vraag voor reparaties aan huis en de vurige wens om zelfstandig te ondernemen leidt vervolgens tot de oprichting van De Fietsenwacht. Vrij snel wordt het succes zichtbaar, onze klanten ervaren de reparaties aan huis, ten opzichte van de traditionele fietsenmakers, als een verademing. De dienst wordt als snel, handig en zorgeloos getypeerd. Om dit succes een goed vervolg te geven wordt zelfstandig met een combinatie van vakkennis, de nadruk op klantenservice en de scherpe blik op de fietsbranche het succesformule stap voor stap uitgewerkt.

De stap naar een goed ingerichte mobiele werkplaats en vakbekwame medewerkers behoren tot een van de belangrijkste onderdelen van het succesformule. Over tijd is de werkplaats verfijnd tot wat het momenteel is in de herkenbare Volkswagen bussen. Daarnaast worden nieuwe werknemers intern getraind en beschikken we over een mix van jonge en geroutineerde fietsenmakers waarbij de kwaliteit van de reparaties gewaarborgd blijft.

Inmiddels is De Fietsenwacht gegroeid en beschikken we over 12 enthousiaste en vakbekwame fietsmonteurs en 6 bussen die continu onderweg zijn. Onze fietsenmakers komen momenteel door heel de Randstad in verschillende uithoeken bij klanten aan huis.

Bedrijfsinformatie

12 december 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.