Fietsvoordeelshop.nl

Over dit bedrijf

Werken bij Fietsvoordeelshop.nl ? Lees het bedrijfsprofiel en bekijk de Fietsvoordeelshop vacatures.

Welkom op het bedrijfsprofiel van Fietsvoordeelshop.nl. Hier kun je alle fietsvoordeelshop vacatures vinden en natuurlijk meer lezen over de organisatie waar je terecht komt als je wordt aangenomen.

Werken bij Fietsvoordeelshop.nl betekent dat je onderdeel bent van een bijzondere familie. Eentje die het anders durft te doen dan de rest en samen wil groeien. En tegelijkertijd ook altijd voor elkaar klaar staat. Ruim 300 collega’s zetten zich elke dag samen meer dan 100% in om onze klanten de beste klantervaring te bieden. Vriendelijk, lef, transparant en professioneel zijn de kernwaarden die we dagelijks laten zien. Of dat nu is in één van onze winkels, in de werkplaatsen, op één van onze kantoorafdelingen, in het magazijn of aan huis bij onze klanten. Sinds 1972 helpen wij heel Nederland lekker te fietsen.

Geschiedenis Fietsvoordeelshop

 

Opgericht in 1972

Klaas Vriend opent Vriend Tweewielercentrum in Opmeer. Het begin van een hecht familiebedrijf met een passie voor fietsen en ondernemen. In 1989 nemen Arie en Jos Vriend het stokje over. En in 2018 wordt het officieel overgedragen aan de derde generatie: Niels, Jack en Mark Vriend.

Fietsvoordeelshop.nl sinds 2011

Met een succesvolle fietsenwinkel in Heerhugowaard volgt de familie Vriend zijn eigen koers. Het succes is het net even anders doen dan de traditionele fietsenwinkels. Met de start van webwinkel Fietsvoordeelshop.nl in 2011 combineren ze als één van de eerste het gemak van een webshop met de service van een fysieke fietsenwinkel.

Vanaf 2016 landelijke uitbreiding

In 2016 wordt de eerste vestiging buiten Noord-Holland in Amersfoort. Vanaf 2018 groeit het in snel tempo uit tot momenteel 9 fietsenwinkels, 1 servicepunt en een succesvolle online bestel- en bezorgservice. Zo groeit Fietsvoordeelshop.nl snel van regionale fietsenwinkel tot één van de grootste fietsenwinkels in Nederland.

In 2019 samenwerking Louwman Group

De dynamische groei van Fietsvoordeelshop.nl blijft ook buiten de fietsenbranche niet onopgemerkt. In 2019 bundelen twee familiebedrijven, Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl, de krachten. Louwman Group is één van de grootste automotive bedrijven in Europa. Samen bieden we klanten vanaf 2019 de best passende mobiliteitsoplossing.

 

2021: op weg naar verdere groel

Het coronajaar 2020 was een bijzonder jaar. De fietsenbranche was een van de sectoren die sterk profiteerde van de crisis waarin mensen ineens veel meer thuis waren en de behoefte aan buiten bewegen enorm groeide. Voor Fietsvoordeelshop.nl een mooi moment om het merk onder de loep te nemen en verder te professionaliseren. En met de overname van Juizz begin 2021 vervolgen we ons ambitieuze groeipad.

Wij helpen heel Nederland om lekker te fietsen!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij werken bij Fietsvoordeelshop.nl ? Solliciteer dan direct op de Fietsvoordeelshop vacatures.

 

Open vacatures van dit bedrijf

Bedrijfsinformatie

27
3 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.