Juizz

Juizz

https://juizz.nl/
14 open vacatures

Over dit bedrijf

Wil jij werken bij JUIZZ? Lees dan het bedrijfsprofiel en solliciteer op één van de JUIZZ vacatures.

Zeg nou zelf, het is toch onzinnig om jezelf binnen de stad te verplaatsen met 1500kg staal om je heen?

In 2009 was JUIZZ de eerste specialist met enkel elektrische fietsen in huis. Omdat het zo nieuw was, bood JUIZZ de kans alles in de winkel te kunnen proberen. Elke fiets in de winkel een demo. Bent u geïnteresseerd? Eerst fietsen, dan weet u waar u het over heeft. Hieruit blijkt onze overtuiging: De klant staat voorop en de elektrische fiets is het antwoord.

Nu, ruim tien jaar later, is JUIZZ er nog steeds. Gegroeid naar negen winkels en nog lang niet klaar.
Recent is JUIZZ overgenomen door Fietsvoordeelshop.nl. Met deze organisatie achter zich kan JUIZZ zich nog meer richten op het leveren van kwaliteit en de beste service.

JUIZZ is meer dan gewoon een fietsenwinkel met elektrische fietsen. JUIZZ staat voor mobiliteit. Wij verkopen niet alleen elektrische fietsen, wij geloven erin. Voor de (tweede) auto is steeds minder plek, een elektrische fiets is hét antwoord. Fietsen is leuker, gezonder en beter voor alles om ons heen.

Alles wat we bij JUIZZ doen is Buitengewoon Energiek. Altijd alles met energie doen. Nooit alleen datgene doen wat verwacht wordt, maar net dat stapje meer. De manier waarop we samenwerken, de manier waarop we mensen ontvangen in de winkel, de manier waarop we content en campagnes creëren; het is de manier waarmee we toetsen of iets ‘JUIZZ’ is.

Bedrijfsinformatie

14
3 augustus 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.