Louwman Group

Over dit bedrijf

Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.200 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Samen zijn we Louwman. Wij staan voor teamwork en wederzijdse loyaliteit en hebben duurzame werkrelaties met elkaar, met onze klanten en partners. We vormen een hechte familie van sterke bedrijven die met plezier samenwerken en elkaar beter maken. We zijn trots op wat we bereiken. Vanuit onze passie om mensen te bewegen zijn we met overgave betrokken bij de samenleving. Mobiliteit is voor ons zoveel meer dan een auto, een motor, een rolstoel of een leasevloot. Bij ons staat mobiliteit voor vrijheid, onafhankelijkheid en emotie die iedereen op zijn of haar manier ervaart.  

Kom ook verder. Hier gebeurt het. Hier mag je laten zien wie je bent, wat je kunt, en wat je ambities en dromen zijn. Hier krijg en voel je verantwoordelijkheid. Verras ons. Overtuig ons. Niets is zo spannend als de volgende stap die je zet.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou! Jij ook naar ons?

 

Bedrijfsinformatie

22 november 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.