MobiLease E-bikeleasing

MobiLease E-bikeleasing

https://mobilease.nl/
1 open vacature

Over dit bedrijf

MobiLease E-bikeleasing is een full-service leasemaatschappij van e-bikes voor zakelijk gebruik. Met deze specialisatie, onze ervaring en brede kennis over zakelijke mobiliteit, ondersteunen wij onze klanten succesvol bij het integreren van de e-bike als vervoermiddel voor woon-werk verkeer en korte zakelijke ritten.

‘Mensen maken MobiLease’. Natuurlijk zijn een solide organisatie, strakke processen, betrouwbare software en duidelijke voorwaarden belangrijk, maar het zijn onze medewerkers die het verschil maken. Die met hun enthousiasme de klant ondersteunen, soms zelfs verrassen en daarmee de beleving van de klant over onze e-bike dienstverlening bepalen. Dát is ons onderscheidend vermogen en dat wordt gewaardeerd. Diverse werkgevers en medewerkers maken gebruik van onze diensten. De markt is volop in beweging, we hebben grote ambities en groeien hard.

Doe jij, net als wij, echt alles voor de klant en spreekt ons motto ‘kwesties bij klanten lossen we eerst op en dan zien we daarna wat de consequenties voor ons zijn’ je aan? Heel goed! Lees dan snel verder.

Bedrijfsinformatie

1
23 maart 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.