Fiets monteur gezocht

De afgelopen 10 jaar is het aantal rijwielzaken volgens cijfers van het CBS met 21% toegenomen. Een flinke stijging! Door de grote toename van de vraag naar fietsen en fietsonderdelen zal dit in de toekomst alleen maar meer gaan toenemen. Al worden veel fietsen via het internet verkocht, het noodzakelijke onderhoud zal moeten plaatsvinden in een fysieke winkel of werkplaats. Zeker met de opkomst van de elektrische fiets, waarbij specifieke kennis nodig is voor het uitvoeren van onderhoud, wordt er steeds meer naar een fiets monteur gezocht.

Wordt er voor jouw winkel een fiets monteur gezocht? Kijk dan bij onze mogelijkheden tot het plaatsen van een vacature. Wil je jouw vacature sneller vervuld hebben of meer onder de aandacht brengen bij werkzoekenden? Kijk dan of een spotlight vacature misschien iets voor jou is. Wordt er voor jouw winkel geen fiets monteur gezocht maar ben je bijvoorbeeld op zoek naar een fiets verkoper, leerling fietstechnicus of bedrijfsleider? Kijk dan naar het plaatsen van een vacature in die desbetreffende categorie om uw doelgroep nog beter te bereiken.

 

Met de toename van de vraag naar fietsen en fietsonderdelen zal ook de vraag naar personeel gaan toenemen. Wordt er voor jouw winkel een fiets monteur gezocht? Als werkgever kun je op onze site vacatures per categorie plaatsen. Daar kun je de regio aan toevoegen waar je gevestigd bent, zodat werkzoekenden eenvoudig kunnen filteren op de regio en categorie. Hierdoor zien zij alleen de voor hun relevante vacatures en kunnen ze hier op reageren. Zo brengen wij vraag en aanbod gericht bij elkaar.

In tegenstelling tot andere vacaturebanken brengen wij op onze site specifieke vraag en aanbod samen, toegespitst op de tweewielerbranche. Wanneer er op een reguliere vacaturebank naar fiets monteur gezocht wordt, worden werkzoekende overladen door niet relevante vacatures. Zonde van de tijd. Werkgevers en werkzoekenden kunnen op onze site relevante vacatures plaatsen en vinden. Een win-win situatie.

Meer informatie over het plaatsen van een advertentie bij Tweewieler vacatures? Bel dan 085 303 1594.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.