Fietsenmaker gezocht

Nederland, fietsland! Door de grote toename van het aantal files in ons land en het vermijden van het OV. Maar ook door het toenemen van goede voorzieningen voor fietsers pakken veel Nederlanders vaker de fiets. Hierdoor neemt ook de vraag naar onderhoud toe. Iedere soort fiets heeft goed onderhoud nodig. Het maakt niet uit of het een elektrische fiets, een racefiets of een mountainbike betreft. Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen wordt er veel naar een fietsenmaker gezocht.

Wil je jouw openstaande vacatures sneller vervuld hebben en adverteren midden in de doelgroep? Bij Tweewieler Vacatures vind je als werkgever diverse mogelijkheden om jullie vacatures onder de aandacht van werkzoekenden te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spotlight vacature. De vacature wordt hiermee extra onder de aandacht van werkzoekenden gebracht waardoor de kans toeneemt op een succesvolle vervulling van de vacature.

Neemt bij jullie in de winkel de vraag naar onderhoud ook toe en wordt er hierom ook een (extra) fietsenmaker gezocht? Plaats jullie vacature(s) dan bij ons op de site zodat je beter zichtbaar bent voor deze specifieke doelgroep en vervul hiermee sneller de vraag naar personeel!

Fietsenmaker gezocht: Waarom adverteren bij Tweewieler Vacatures

Bij de meeste grote vacaturebanken verdwijnt vraag en aanbod in de massa van vacatures die niets met fietsen te maken hebben. Als je adverteert op een reguliere vacaturebank met een vacature fietsenmaker gezocht, is deze minder goed zichtbaar. Tweewieler Vacatures is gespecialiseerd in vraag en aanbod van personeel in de tweewieler branche. Hierdoor worden onze vacatures beter vervuld en hoeft een werkzoekende nooit langer te zoeken dan nodig. Wij brengen alleen tweewieler gerelateerde vacatures samen op onze site.

Tweewieler vacatures helpt je graag verder. Zowel werkzoekenden als werkgevers vinden op onze site de baan en het personeel waar ze naar op zoek zijn. Werkzoekenden kunnen zoeken tussen de vacatures die voor hun relevant zijn, bijvoorbeeld “fietsenmaker gezocht” of “fietstechnicus gezocht”, in de voor de werkzoekende gewenste regio. Daarnaast kunnen werkgevers vacatures plaatsen in de voor hun relevante categorieën zodat de vraag en aanbod samen worden gebracht op dit platform.

Heb je vragen over het plaatsen van een vacature bij Tweewieler vacatures? Neem dan contact op via 085 303 1594.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.