Fietsenmaker zoekt werk

Fietsenmaker zoekt werk! Deze kreet zien wij als Tweewielervacatures veel voorbij komen. De vraag naar een goede fietsenmaker is op de reguliere vacaturebanken vaak minder goed zichtbaar dan op een niche vacaturebank als wij! Wij willen verandering brengen in de manier waarop werkgevers en werkzoekende elkaar kunnen vinden door alleen die vacatures te plaatsen die relevant zijn voor de tweewielerbranche.

De fietsenmaker zoekt werk en wij helpen hierbij! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een baan als fietsenmaker in Den Haag, in Groningen, in Amsterdam of in het mooie Utrecht? Kijk dan snel tussen ons aanbod van vacatures, eenvoudig ingedeeld per regio en per categorie. Zo wordt zoeken voor jou een eitje, hoef je geen uren te scrollen door website en zie je alleen die vacatures die een match met jouw vraag naar een nieuwe baan kunnen zijn!

Onze kracht is gespecialiseerd zijn in het aanbieden van vacatures in de tweewielerbranche. Of dit nu gaat om een verkoper in de winkel, een monteur voor in de werkplaats of een fietstechnicus die alles weet van de nieuwste E-bikes. Wij zijn er voor deze specifieke doelgroep! Door het toenemende aantal fietsverkopen in Nederland is er steeds meer vraag naar vakkundig personeel om de vraag naar onderhoud te kunnen voldoen. Fietsenmaker zoekt werk? Wij hebben het voor je!

Bij Tweewielervacatures reageer je direct bij de werkgever. Wij fungeren slechts als vacaturebank die zich volledig richt op de tweewielerbranche. Overzichtelijk per regio en per functiecategorie. Registreren en aanmelden zijn bij ons niet nodig! Zie je een vacature die perfect bij jou past? Reageer dan via de aangegeven mogelijkheden in de vacature. Niet gevonden wat je zocht? Hou dan regelmatig onze site in de gaten voor het vernieuwde aanbod aan vacatures en wie weet is het straks niet meer fietsenmaker zoekt werk, maar fietsenmaker vond de baan die bij hem past!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.