Fietstechnicus gezocht

Sinds 2020 is er een enorme boost van fietsverkopen in Nederland. Dit heeft een verdubbeling van de verkopen als resultaat ten opzichte van 2010. Ook is de vraag naar elektrische fietsen explosief gestegen met wel 30% ten opzichte van het voorgaande jaar. 

Meer reguliere fietsen en meer e-bikes betekent meer rijklaar maken en uiteraard ook meer onderhoud. Aangezien het onderhoud voor e-bikes gespecialiseerder is dan die voor de gewone fiets, wordt er in de tweewielerbranche veel naar een goede fietstechnicus gezocht. Het liefst met ervaring in e-bikes.

Bij Tweewieler Vacatures helpen wij graag om werkzoekenden en werkgevers samen te brengen. Dat doen wij door relevante fietstechnicus vacatures in categorieën kunt plaatsen. Als kandidaten zoeken op de vacature “fietstechnicus gezocht” zien zij direct welke vacatures jij in deze categorie open hebt staan. Hierdoor kunnen wij vraag en aanbod probleemloos samen brengen. Wil je jouw vacature sneller vervuld hebben en meer onder de aandacht van werkzoekenden worden gebracht? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor een spotlight vacature.

Fietsen is en blijft populair. Of het nu gaat om crossen door het bos op een mountainbike of het afleggen van lange tochten op een E-bike, wij Nederlanders houden van fietsen! Door de toenemende vraag naar fietsen maar ook door het brede assortiment fietsen, neemt de vraag naar gespecialiseerd onderhoud toe. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen wordt er vaak naar een fietstechnicus gezocht. Zij zijn de specialisten op dit vakgebied.

Zie je in jouw winkel ook de vraag naar gespecialiseerd onderhoud toenemen en wordt er hierdoor ook naar een fietstechnicus gezocht? Plaats dan je vacature(s) bij ons op de site en vind de juiste kandidaat die past bij jouw wensen. Ben je al voorzien van een fietstechnicus maar ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verkoper? Kijk dan bij de mogelijkheden voor het plaatsen van een vacature in de categorie “verkoper gezocht”.

Wil je eerst meer vragen stellen over het plaatsen van een vacature bij Tweewieler Vacatures? Neem dan contact met ons op via 085 303 1594.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.