Over ons

Vind bij ons jouw nieuwe baan of werknemer!

Tweewieler vacatures is een jong bedrijf in de tweewieler branche en uniek in zijn soort. Een echte vacaturebank, puur en alleen gericht op banen in de tweewieler branche. In de korte tijd dat wij actief zijn, hebben wij al vele mooie resultaten weten te bereiken. Het doel van Tweewieler vacatures is om zoveel mogelijk vacatures centraal te krijgen en een platform zijn voor alle werkgevers en werknemers. Wil je direct een vacature plaatsen? Klik dan hier.

Vinden en verbinden

Tweewieler vacatures komt voort uit de voorliefde van het verbinden van mensen. Door onze ruime ervaring in de wereld van recruitment te combineren met onze ervaring en kennis binnen de tweewieler branche, wisten wij dat dit mooie vakgebied een centraal punt mist waar men puur en alleen fietsenmaker vacatures kan vinden. Er zijn natuurlijk enorm veel andere partijen waar men vacatures kan plaatsen, maar daar vervaagd men al snel tussen de honderden vacatures die helemaal niks te maken hebben met tweewielers.

Alle soorten banen

Tweewieler vacatures is dé vacaturebank voor tweewieler Nederland. Wij willen het vinden of plaatsen van een vacature fietsenmaker toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen en hopen hiermee de verbindende factor te zijn tussen deze partijen. Bij ons vind je banen bij particulieren, ketens, scholen en leveranciers. Fietstechnicus, fietsenmaker, e-bike specialist, scootertechnicus, verkoper, leerling of bedrijfsleider en nog veel meer. Zolang het tweewieler-gerelateerd is vind je het bij ons!

Door te focussen op deze branche weten wij werkgevers en werknemers goed aan elkaar te verbinden.

– Tim de Vries

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.