Vacature fietsenwinkel

Ben jij een fietstechnicus in hart en nieren? Kun jij de klanten voorzien van een goed advies waardoor zij met de perfecte fiets te winkel uitfietsen? Zie jij in één oogopslag wat er mankeert aan een E-bike die niet meer werkt? Dan is de vacature fietsenwinkel echt iets voor jou!

Door de toename van de verkoop van fietsen in Nederland, de verbetering van de infrastructuur en het toenemende inzicht dat fietsen nou eenmaal heel gezond is, neemt ook de vraag naar onderhoud en reparatie toe. Hierdoor staat de vacature fietsenwinkel steeds vaker uit en neemt de vraag naar fietsenmakers en fietsenverkopers toe. In het afgelopen jaar (2020-2021) is het aantal fietsenwinkels met 21% toegenomen en zit de verkoop van gewone fietsen en E-bikes in de lift.

Wil jij bijdragen aan het onderhoud van deze fietsen en daarmee de veiligheid van fietsend Nederland? Ben je op zoek naar een vacature fietsenwinkel in jouw regio? Kijk dan snel op onze site of jouw baan hier tussen staat. Jouw sollicitatie doe je zonder gedoe met registreren maar direct bij de werkgever. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar, eenvoudig op regio en op functiecategorie! Bekijk hieronder de meest recente vacatures:

Dit bespaart jou uren zoeken door vacaturebanken die je overspoelen met vacatures die niet relevant voor jouw vraag zijn. Wil jij direct zoeken naar een vacature fietsenwinkel in jouw regio, klik dan op de link met vacatures. Bij ons staan de vacatures helder ingedeeld per categorie en per functie categorie.

Indien je tussen de nu openstaande vacatures niet jouw vacature fietsenwinkel hebt gevonden, kijk dan ook eens tussen de overige regio’s. Wellicht staat jouw baan hier wel tussen! Mocht je op de hoogte willen blijven van alle vacatures in de door jou gekozen regio? Check dan geregeld onze website om te zien of er nieuwe banen zijn bijgekomen. Misschien staat jouw baan hier binnenkort wel tussen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.