Vacatures sales fietsen

Welkom bij Tweewieler vacatures. Wij hebben veel vacatures voor fietsenmakers, maar hiernaast ook erg veel vacatures sales fietsen. Ben jij aan het rondkijken of actief aan het solliciteren naar een baan in de tweewieler branche? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Tweewieler vacatures is een niche vacature website en wij richten ons op alle banen in tweewieler zaken. Dat kan zijn bij een leverancier, bij een fietsenwinkel, een (tussen) handel of online winkel. Je ziet dat er altijd fiets techneuten worden gevraagd bij deze werkgevers, maar dat vacatures sales fietsen met stipt op nummer twee staat. Bij sommige werkgevers zelfs op nummer één, al is dat waarschijnlijk omdat ze hun producten verkopen aan fietsenwinkels die het onderhoudt verzorgen met hun fietsenmakers.

De verschillende vacatures sales fietsen die je bij ons terug vindt zijn bijvoorbeeld:

– Verkoopmedewerker in een fietsenwinkel
– Commercieel manager in een fietsenwinkel
– Vestigingsmanager in een fietsenwinkel
– (Key) Accountmanager voor een leverancier
– Vertegenwoordiger voor een leverancier

Bekijk in onderstaand vacature overzicht de meest recente vacatures en solliciteer op de vacature van jouw keuze én natuurlijk in jouw regio.

Heb je jouw droombaan niet gevonden tussen de meest recente vacatures? Bekijk dan het overzicht met alle vacatures.

Als je wil solliciteren op vacatures sales fietsen, dan solliciteer je bij Tweewieler vacatures altijd direct bij de werkgever. Wij zijn geen uitzendbureau, maar echt een vacaturebank. Wij zorgen puur en alleen voor de verbinding tussen werkgever en werknemer. Je voert het sollicitatiegesprek dan ook met de werkgever waar je solliciteert. Daardoor leer je meteen de mensen kennen waarmee je komt te werken. Dit kan de eigenaar zijn, maar bijvoorbeeld ook de bedrijfsleider. Misschien kun je zelfs al wat andere collega’s leren kennen zodat je weet of er een klik is met de mensen met wie je het meest komt samen te werken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.