Werken als fietsenmaker

Ben jij in het bezit van je diploma fietstechnicus en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij een leerling fietstechnicus en zie jij het werken als fietsenmaker al zitten? Neem dan een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Zoektermen als werk fietsenmaker of werk als verkoper komen wij regelmatig tegen. Wij van Tweewieler Vacatures doen ons best om de juiste kandidaat en de juiste baan aan elkaar te koppelen. Bekijk hieronder een overzicht van de meest recente vacatures:

Werken als fietsenmaker: voor werkgevers en werknemers

Bij Tweewieler Vacatures stellen wij de werkgevers in de gelegenheid om eenvoudig hun banen op onze site te plaatsen waarbij de werkgever in staat is diverse zoektermen en omschrijvingen aan hun vacature mee te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de termen werk fietsenmaker of werken als fietsenmaker om jouw zoektocht zo eenvoudig mogelijk te maken. Hoe meer zoektermen wij aanbieden, hoe groter de kans dat er een match is met jouw zoekopdracht. Makkelijk toch?!

In heel Nederland neemt de vraag naar fietsenmakers toe en zien wij ook steeds meer kandidaten die willen werken als fietsenmaker. Deze baan is al een eeuwenoud beroep, maar wel een die altijd zal blijven. Fietsen zullen altijd onderhoud nodig hebben waardoor de baan nog lang zal blijven bestaan. Ook al neemt de verkoop van fietsen en onderdelen via het internet steeds meer toe, iemand zal deze fietsen moeten onderhouden en repareren.

Door de enorme opmars van e-bikes groeit het vakgebied alleen maar meer. Dat betekent ook dat er steeds meer fietsenzaken ontstaan en daardoor nog meer fietsenmakers of e-bike specialisten worden gezocht. Een E-bike heeft complexere elementen die vervangen of gerepareerd moeten worden en dat is niet iets wat iedereen zomaar kan. Werken als fietsenmaker is door deze opmars ook weer interessanter geworden, jij als fietsenmaker moet namelijk ook mee gaan met de technologie en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de hedendaagse fietsen.

Wil jij gaan werken als fietsenmaker en ben je benieuwd naar de vacatures die wij per regio hebben openstaan? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of jouw nieuwe baan hier tussen staat!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.