Werken in een fietsenwinkel

Ben jij een gediplomeerd fietsenmaker of fietstechnicus en wil jij graag werken in een fietsenwinkel? Ben jij een kei in verkopen en adviseren? Of ben jij leerling fietsenmaker en kun je niet wachten om te werken bij een fietsenwinkel? Lees dan snel verder!

Wij zijn Tweewieler Vacatures, dé vacaturebank voor de tweewieler branche. Wij verbinden werkgever en werknemer met elkaar. Dit doen wij door de werkgever de mogelijkheid te bieden zijn of haar vacatures te laten plaatsen per regio en functie categorie. Zoeken zij personeel voor hun zaak? Bijvoorbeeld een fietsenmaker of verkoper. Dan plaatsen zij de openstaande vacature eenvoudig en snel op onze site. Bekijk hieronder de meest recente vacatures:

Werken in een fietsenwinkel iets voor jou?

Wil jij werken bij een fietsenzaak bij jou in de regio? Zoek dan eenvoudig op onze site of er een vacature voor in jouw regio openstaat. Reageren op de openstaande vacature? Dat doe je snel en eenvoudig via onze site. Jouw reactie komt rechtstreeks binnen bij de werkgever. Registreren en andere administratieve rompslomp slaan wij graag over!

De vacatures kun je per regio en per categorie filteren. Zo zie je direct welke vacatures er over blijven en welke voorwaarden die werkgever stelt om bij hun te komen werken in een fietsenwinkel.

Ben je leerling fietsenmaker, leerling fietstechnicus of wil je graag als verkoper werken bij een fietsenzaak? Kijk dan gerust verder op onze site om meer informatie. Hierdoor weet jij welke werkgevers er op zoek zijn naar personeel in hun zaak. Neem een kijkje op onze pagina’s over de opleidingen tot fietsenmaker en kom zo meer te weten of het werken in een fietsenwinkel.

Staat jouw vacature en mogelijk nieuwe baan nu niet in ons overzicht? Dan raden wij je aan om de site geregeld te controleren op nieuwe vacatures. Door de toenemende vraag naar gemotiveerde mensen die graag aan de slag gaan, worden onze vacatures geregeld aangevuld met nieuwe banen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.