Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vind bij ons jouw nieuwe baan!
Vind snel jouw nieuwe collega!

Over ons

Tweewielervacatures is een nieuw initiatief in de Tweewieler branche en uniek in zijn soort. Een echte vacaturebank, puur en alleen gericht op banen in de branche. Voor ons een nieuwe uitdaging, maar niet geheel onbekend. In 2018 hebben wij namelijk ook een vergelijkbare en succesvolle website opgericht binnen de Optiek-branche: www.optiekvacatures.nl  Wij hopen met Tweewielervacatures hetzelfde resultaat te bereiken als binnen de optiek: alle vacatures centraal en een platform zijn voor werkgevers en werknemers.

Vinden en verbinden

Tweewielervacatures komt voort uit de voorliefde van het verbinden van mensen. Door onze ruime ervaring in de wereld van recruitment te combineren met onze ervaring en kennis binnen de tweewieler branche, wisten wij dat dit mooie vakgebied een centraal punt mist waar men puur en alleen tweewielervacatures kan vinden. Er zijn natuurlijk enorm veel andere partijen waar men vacatures kan plaatsen, maar daar vervaagd men al snel tussen de honderden vacatures die helemaal niks te maken hebben met tweewielers.

Vacature Collectief

Tweewielervacatures is het trotse broertjes van OptiekvacaturesAudiovacatures en Delivery Jobs valt onder de groep Vacature Collectief. Bij ons kunt u vacatures plaatsen voor meerdere niches. Heeft u vragen over één van onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen via tel. 085 130 0497.

Alle soorten banen

Tweewielervacatures is dé vacaturebank voor Tweewieler Nederland. Wij willen het vinden of plaatsen van een vacature toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen en hopen hiermee de verbindende factor te zijn tussen deze partijen. Bij ons vind je banen bij particulieren, ketens, scholen en leveranciers. Fietstechnicus / fietsenmaker, e-bike specialist, scootertechnicus, verkoper, leerling of bedrijfsleider en nog veel meer. Zolang het tweewieler-gerelateerd is vind je het bij ons!


Vacatures

LAZER SPORT N.V.
inMechelen Bekijk vacature
Vliek Tweewielers
inErmelo Bekijk vacature
inSint-Michielsgestel Bekijk vacature
inAkersloot Bekijk vacature
©Tweewieler Vacatures - 2021